Bedrijfseconomische opleidingen
Bedrijfseconomische opleidingen

Bekijk hier de brochure Bedrijfseconomische Wetenschappen en ontdek er alles over onze opleidingen Handelswetenschappen, Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelsingenieur en Handelsingenieur in de beleidsinformatica. Je kan hierin ook de curricula van het eerste bachelorjaar terugvinden.
In dit document kan je een aantal veelgestelde vragen terugvinden over onze opleiding Bedrijfseconomische opleidingen. Aarzel niet om jouw specifieke vragen via de chat te stellen.
Bekijk hier de praktische info omtrent de septembercursussen van de Bedrijfseconomische opleidingen.
Bekijk hier enkele voorbeelden van studieleidraden ter ondersteuning van vakken uit 1e bachelor en een voorbeeld van een oefeningenbundel.
Bekijk hier het studieprogramma van de masteropleiding Handelsingenieur, alsook de toelatingsvoorwaarden en de beroepsmogelijkheden.
Bekijk hier het studieprogramma van de masteropleiding Handelsingenieur in de Beleidsinformatica, alsook de toelatingsvoorwaarden en de beroepsmogelijkheden.
Bekijk hier het studieprogramma van de masteropleiding in de Handelswetenschappen, alsook de toelatingsvoorwaarden, het schakelprogramma en de beroepsmogelijkheden.
Bekijk hier het studieprogramma van de masteropleiding Master of Management, alsook de toelatingsvoorwaarden, het schakelprogramma en de beroepsmogelijkheden.
Bekijk hier het studieprogramma van de masteropleiding in de Toegepaste Economische Wetenschappen, alsook de toelatingsvoorwaarden, het schakelprogramma en de beroepsmogelijkheden.

Video's

Added on 21/04/2020
In deze presentatie wordt uitgelegd hoe het onderwijs wordt aangepakt binnen de Bedrijfseconomische opleidingen.
Added on 21/04/2020
In dit filmpje krijg je een kort overzicht van de 4 bacheloropleidingen binnen de faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen.
Added on 21/04/2020
In dit filmpje kom je meer te weten over de opleiding Handelswetenschappen. De structuur van de opleiding wordt besproken, welke voorkennis is nodig? Hoe wordt het jaar ingedeeld en wanneer zijn er examens?
De opleidingen worden in dit filmpje ook vergeleken met elkaar.
Added on 21/04/2020
In dit filmpje kom je meer te weten over de opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen. De structuur van de opleiding wordt besproken, welke voorkennis is nodig? Hoe wordt het jaar ingedeeld en wanneer zijn er examens? De opleidingen worden in dit filmpje ook vergeleken met elkaar.
Added on 21/04/2020
In dit filmpje kom je meer te weten over de opleiding Handelsingenieur. De structuur van de opleiding wordt besproken, welke voorkennis is nodig? Hoe wordt het jaar ingedeeld en wanneer zijn er examens? De mogelijkheden van de masteropleiding komen eveneens aan bod.
Added on 21/04/2020
In dit filmpje kom je meer te weten over de opleiding Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. De structuur van de opleiding wordt besproken, welke voorkennis is nodig? Hoe wordt het jaar ingedeeld en wanneer zijn er examens?
Added on 21/04/2020
In dit filmpje vind je meer informatie over de masteropleiding Master of Management. De toelatingsvoorwaarden worden besproken, alsook de 3 specialisatiemogelijkheden. Het filmpje is opgenomen in het Engels, aangezien dit ook een Engelstalige opleiding is.
Added on 21/04/2020
In dit filmpje vind je meer uitleg over de 3 schakelprogramma's binnen de faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen. De toelatingsvoorwaarden worden besproken alsook de structuur en verwachte voorkennis van het schakelprogramma.
Added on 16/04/2020
Een studente Economie neemt je mee op ontdekking aan Universiteit Hasselt. (Door rotatie met je muis bekom je een 360° blik.)
Added on 22/06/2020
In dit filmpje getuigen enkele van onze studenten waarom ze voor de opleiding Handelsingenieur in de beleidsinformatica aan UHasselt gekozen hebben.

Persberichten

Land Titel Beschrijving Link Taal

Whitepapers

Land Titel Beschrijving Link Taal

Awards

Jaar Land Titel Beschrijving Link Taal

The projects / references

Land Titel Beschrijving Link Taal

Participation to external events

Land Datum Logo Organisator Type evenement Naam Informatie Website
Algemeen contact
Bedrijfseconomische opleidingen
Campus Diepenbeek: Agoralaan Gebouw D
3590 Diepenbeek
België

Website

+3211268715

wendy.vankevelaer@uhasselt.be

Stuur een mail
Faculteit/Dienst
Beschrijving

Welkom op de stand van de faculteit Bedrijfseconomische wetenschappen! Fijn dat je hier bent.

Op deze stand kan je heel wat informatie terugvinden over de opleidingen:

  • Handelswetenschappen
  • Toegepaste economische wetenschappen
  • Master of Management
  • Handelsingenieur
  • Handelsingenieur in de beleidsinformatica

Bekijk zeker onze video’s en presentaties, daar vind je meer informatie over ons uniek onderwijsmodel en je vakkenpakket. Je ontdekt er ook meteen welke beroepsmogelijkheden er allemaal zijn.

Heb je nadien nog vragen? Geen probleem! In de chatroom kan je live chatten met onze proffen en studenten op onze infodagen op 8 juli en 26 augustus.

Geen vragen meer over deze opleidingen, maar misschien wel nog over je studiefinanciering, op kot gaan, je inschrijving enz. Ga dan zeker eens een kijkje nemen op de stand van de student ondersteunende diensten. Zij staan daar klaar om jou verder te helpen.

Opleidingen / Praktische info

 
Algemeen contact
Bedrijfseconomische opleidingen
Campus Diepenbeek: Agoralaan Gebouw D
3590 Diepenbeek
België

Website

+3211268715

wendy.vankevelaer@uhasselt.be

Stuur een mail
Faculteit/Dienst
 
Contacten op de stand
StandContact
Wim Marneffe
Professor
Email: wim.marneffe@uhasselt.be
Bedrijfseconomische opleidingen
https://www.uhasselt.be/fac-bedrijfseconomischewetenschappen
Campus Diepenbeek: Agoralaan Gebouw D
3590 Diepenbeek België

Producten

Mozaïek Lijst